Taaskasutus – Lapiteki õmblemise õpituba

Projekt „lapitekk“ sai hooga käima lükatud 22. jaanuaril 2013 aastal ning töö pidi valmima hiljemalt 12. veebruariks 2013 aastaks kingituseks.

Esimesel kogunemisel ei osanud keegi aimata, kui töömahukaks projekt algajate jaoks kujuneda võib. Kiired juhendamised saadud, materjalid välja otsitud ja sorteeritud, alustas kogu seltskond 5 cm laiuste ribade lõikamist. Tegutsejate aeg lendab linnutiivul ning juba tuli laiali minna, et tavaeluga jätkata. Õpitoast sai kaasa haaratud materjale, et kodus või tööl iga vaba hetke kasutades jätkata ribade lõikumist. Loomulikult tuli kõik need ribad veel kokku õmmelda üheks suureks mustriks.

Teki valmimiseks koguneti kokku kuuel korral. Kuni lõpuni puudus enamusel täpne ettekujutus, milline tekk võiks välja näha peale viimast nõelapistet. Tulemus üllatas oma värvikirevuse poolest kõiki asjaosalisi ning teki tagumisele katteriidele õmmeldud väljalõigatud tähtedest „MÄNNIKU JAOSKOND“ jättis sooja tunde nii kinkijatele kui kingituse saajale. Pildikogu õpitoast asub rubriigis „Pildid“

Bookmark the permalink.

Comments are closed.